Fysiotherapeutisch
Centrum Heerde

Fysiotherapeutisch Centrum Heerde

Contact

Fysiotherapeutisch Centrum Heerde
Brinklaan 15
8181 EA Heerde

Telefoon: (0578) 69 63 63
Fax: (0578) 69 21 80
E-mail: info@fysioheerde.nl
Website: www.fysioheerde.nl
Website: www.kinderfysioheerde.nl

Openingstijden

Ma 08:00 uur – 20:00 uur
Di 08:00 uur – 20:00 uur
Wo 08:00 uur – 20:00 uur
Do 08:00 uur – 20:00 uur
Vr 08:00 uur – 17:00 uur

Iedere maandag inloopspreekuur van 18:00 tot 19:00 uur.

PlusPraktijk

Fysiotherapeutisch Centrum Heerde is een PlusPraktijk. Dit keurmerk staat voor kwalitatief hoogstaande zorg, aanvullende behandelprogramma’s, ruime openingstijden en het voldoen aan alle kwaliteitseisen van het Keurmerk Fysiotherapie. Voor alle specialisaties heeft Fysiotherapeutisch Centrum Heerde deskundige therapeuten in huis!

Directe Toegang Fysiotherapie

Wist u dat u zonder verwijzing naar de fysiotherapeut kunt? Dat heeft voordelen.

Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht, waardoor u meteen kunt beginnen met het werken aan uw herstel. Een verwijsbrief van een (huis)arts is wel noodzakelijk bij chronische aandoeningen, na een operatie en bij aan-huis-bezoek van de fysiotherapeut.

Fysiotherapeutisch Centrum Heerde biedt diverse soorten therapieën, waaronder manuele therapie, sport fysiotherapie, ergotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, dry needling en shockwave. Iedere maandag van 18:00 tot 19:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor mensen die klachten hebben aan het houdings- en bewegingsapparaat. Een van onze fysiotherapeuten bekijkt de klacht en geeft vrijblijvend advies.

Onze praktijk beschikt over een eigen sportzaal, waar men kan deelnemen aan diverse FysioSport-groepen. Onder begeleiding van een ervaren therapeut volgt u een persoonlijk trainingsschema om uw gezondheid op peil te houden (en te verbeteren). Daarnaast verzorgt Fysiotherapeutisch Centrum beweeggroepen voor ouderen en worden er regelmatig cursussen georganiseerd zoals Valpreventie.

Naast onze praktijk in het Gezondheidscentrum beschikken wij over een behandelkamer en sportruimte in Isala Heerde.

Blijf vooral niet te lang doorlopen met aanhoudende klachten: wij helpen u graag!

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.fysioheerde.nl

Top