Muevo
Cesartherapie & Stressmanagement

Muevo Cesartherapie & Coaching

Contact

Muevo Cesartherapie & Coaching
Brinklaan 9
8181 EA Heerde

Telefoon: (0578) 69 51 16
E-mail: info@muevo.nu
Website: www.muevo.nu

Therapeuten Margreet Tombrock-Hofmeijer en Mieke Poppema

Openingstijden

Op werkdagen vanaf 9:00 uur op afspraak. Avondopenstelling in overleg.

Muevo Cesartherapie & Stressmanagement

Muevo is de praktijk voor Oefentherapie Cesar, Psychosomatische Oefentherapie en Brainspotting.
We zijn specialist in het behandelen van mensen met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat, spanningsklachten en chronische pijnklachten.

Cesartherapie

Vaak ontstaan klachten aan het lichaam door overbelasting van spieren, pezen, gewrichten en/of botten. Als het lichaam correct wordt opgestapeld en alle spieren doen wat ze horen te doen, kunnen we klachten aan het lichaam verhelpen én in de toekomst voorkomen. Mieke kan u de nieuwe houdingen en bewegingen stapsgewijs aanleren en helpen deze te integreren in het dagelijks leven. Het uiteindelijke doel is zelfredzaamheid.

Stressmanagement

Binnen de praktijk behandelt Margreet mensen met spanningsgerelateerde klachten.
Psychosomatische therapie en psychosociale therapie zijn integrale behandelingen, waarbij zowel aandacht wordt besteed aan de lichamelijke als aan de psychische aspecten. Er is oog voor de sociale, systemische aspecten van thuis of op het werk. Brainspotting is een nieuwe therapie die ons in staat stelt om verschillende soorten trauma’s, stressklachten of beperkende denkpatronen te lokaliseren en te behandelen.

Langdurige pijn

Margreet en Mieke zijn aangesloten bij het landelijk Netwerk Chronische Pijn. Dit houdt in dat we mensen met chronische pijn behandelen volgens het Chronisch Pijnprotocol.

Altijd maatwerk

Behandeling bij Muevo is altijd maatwerk en contextgericht. Dat wil zeggen dat we samen kijken wat u nodig heeft, wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.muevo.nu

Top