Service Apotheek Heerde

Service Apotheek Heerde

Contact

Service Apotheek Heerde
Brinklaan 7
8181 EA Heerde

Telefoon: (0578) 69 27 90
Fax: (0578) 69 29 60
E-mail: info@apotheekheerde.nl
Website: www.apotheekheerde.nl

Openingstijden

Ma 08:00 uur – 17:30 uur
Di 08:00 uur – 17:30 uur
Wo 08:00 uur – 17:30 uur
Do 08:00 uur – 17:30 uur
Vr 08:00 uur – 17:30 uur
Za* 10:00 uur – 12:00 uur

* Op zaterdag alleen open voor spoedgevallen.

Service Apotheek Heerde

Apotheek Heerde is een moderne, professionele en zelfstandige apotheek. Ons doel is om zorg dicht bij huis, persoonlijk en betrokken te houden. Wij zijn een onafhankelijke bron van informatie als het gaat om het verstrekken en het gebruiken van (zelfzorg)medicijnen, medische hulpmiddelen en gezondheids- en thuiszorgartikelen. Onze zorg is úw gezondheid.

Deskundig en betrokken

Ons team is deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We trekken samen op met huisartsen en specialisten. Samen met hen zijn we voor u dé vraagbaak als het om medicijnen gaat. Ook staan we in nauw contact met andere zorgverleners in Heerde zoals de thuiszorg en de fysiotherapeuten. Apotheek Heerde is gespecialiseerd in medicatie voor ouderen, onder meer door ons werk voor Hanzeheerd en Viattence. We spreken niet namens zorgverzekeraars en farmaceutische bedrijven en zijn gebonden aan wettelijke regels en richtlijnen die ons verplichten kwalitatief verantwoorde zorg te geven.

Betrokken bij de omgeving

We willen meer zijn dan een schakel in de lokale gezondheidszorg. Wij willen bijdragen aan de samenleving waarin we wonen en werken. Dat doen we op onze eigen manier. Zo geven we informatie over medicijnen aan de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Heerde en Veessen. Sponsoren we verenigingen en stichtingen met een door NOC*NSF goedgekeurde verbandtrommel die we jaarlijks aanvullen tot een afgesproken bedrag en bieden we hen reanimatie- en AED trainingen aan die gegeven worden door EHBO vereniging Heerde. En zamelen we oude, overtollige medicijnen in en gebruikte en ongebruikte injectienaalden.

Service Apotheek

Apotheek Heerde is lid van Service Apotheek, een franchiseformule met ruim 460 aangesloten apotheken waarvan de apotheker zelf eigenaar is.

Kortom: als het om medicijnen gaat, gaat u naar Apotheek Heerde.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.apotheekheerde.nl

Top