Gezondheidscentrum in de verf

Het gezondheidscentrum in Heerde krijgt de komende tijd een opknapbeurt. Onder meer de entree en het trappenhuis worden geverfd en de traptreden opnieuw bekleed. Verder wordt de bewegwijzering aangepakt waardoor de verschillende zorgaanbieders in het centrum voor (nieuwe) bezoekers makkelijker en sneller te vinden zijn.

Wist u dat het gezondheidscentrum in Heerde maar liefst tien verschillende zorgdisciplines huisvest? Dat is best iets om trots op te zijn! Zij doen hun best om voor u het eerste aanspreekpunt te zijn bij gezondheidsvragen en -problemen. Ze werken volgens de laatste inzichten en richtlijnen, en werken nauw met elkaar samen als uw gezondheid dat vereist.

Door de opknapwerkzaamheden kan het zijn dat bezoekers te maken krijgen met enige overlast. Natuurlijk proberen we dat tot een minimum te beperken. In die gevallen dat dat niet helemaal lukt, vragen we om uw begrip.

Top