Huisartsenspreekuur (mogelijke) corona patiënten in Sionskerk in Wapenveld

De huisartsen hebben besloten om coronapatiënten en patiënten waarbij corona wordt vermoed, te scheiden van andere patiënten. Daarvoor nemen ze tijdelijk de Sionskerk (Putterweg 4 te Wapenveld) in gebruik.

Wanneer u klachten heeft die op corona kunnen duiden, volgt u dan de voorschriften van het RIVM, zoals onder meer thuisblijven. Pas bij ernstiger klachten wordt u gevraagd uw huisarts te bellen. Die verwijst u zo nodig door naar het spreekuur in de Sionskerk. U kunt daar alleen terecht op afspraak.

In de Sionskerk zitten op maandag en vrijdag huisartsen uit Wapenveld. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er huisartsen uit Heerde. Zij zullen over en weer patiënten van elkaar overnemen. Het kan dus zijn dat u niet bij uw eigen huisarts komt op dit spreekuur.

Top