Fysiotherapeuten werken door met therapie op afstand, beeldbellen en videoconsult

Fysiotherapeutisch Centrum Heerde stopt tijdelijk niet urgente behandelingen en werkt door met therapie op afstand, beeldbellen en videoconsult.

In de strijd tegen het coronavirus beperkt ook Fysiotherapeutisch Centrum Heerde het aantal contacten met mensen. Wij behandelen alleen nog patiënten met urgente problemen, zowel thuis als in onze praktijk. Andere patiënten helpen we als dat mogelijk is met therapie op afstand.

Nieuwe patiënten kunnen gebruik maken van ons videoconsult. U bespreekt samen met een therapeut uw klacht en hoort wat voor nu de beste aanpak is. Bijvoorbeeld wat u zelf thuis kunt doen om de klachten te beperken. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u ons bellen (0578 69 63 63) of mailen (info@fysioheerde.nl).

Kijk voor meer informatie op www.fysioheerde.nl.

Top