Wandelen met een thema

Ben jij een wandelliefhebber en wil je tijdens het wandelen kennis opdoen over gezondheid? Wandel dan mee met ‘Wandelen met een thema’. Tijdens deze themawandelingen willen Mieke Poppema (oefentherapeut Cesar van Muevo Cesartherapie & Stressmanagement) en Anja van ’t Hul (podoloog van Podototaal, praktijk voor podologie) kennis met je delen. 

V.l.n.r. Anja van ‘t Hul en Mieke Poppema

De volgende onderwerpen komen sowieso aan de orde: houding, evenwicht, voeten, schoenen, ontspanning/mindfulness, ademhaling, conditie. Begin september gaan we starten met de wandelingen. In totaal zijn er vijf wandelingen. De lengte van de wandelingen varieert tussen de 4,5 en 5,5 km en zijn rondom Heerde. 

Houd jij van wandelen en heb je interesse in gezondheid? Neem dan contact met ons op. We houden je dan op de hoogte wanneer de wandelingen starten en hoe je je kunt aanmelden. Uiteraard mag je je nu ook al aanmelden voor de wandelingen.

Op onze websites www.muevo.nu en www.podototaal.nl vind je meer informatie over ‘Wandelen met een thema’. 

Mieke Poppema
E. info@muevo.nu
T. (0578) 69 51 16
M. 06 54 93 80 65

Anja van ’t Hul
E. anja@podototaal.nl
M. 06 12 26 68 49

Top