Nu ook oogfoto’s maken in Gezondheidscentrum Heerde

Moeten er voor onderzoek foto’s gemaakt worden van het netvlies van uw ogen? Of heeft u diabetes en moet u regelmatig uw netvlies laten controleren? Dan kan dat sinds kort ook in het gezondheidscentrum in Heerde.

Bloedprikpost Isala

Waar
Oogfoto’s worden gemaakt op woensdagochtend en vrijdagmiddag in de witte unit aan de achterzijde van het gezondheidscentrum. De unit is coronaproof ingericht en er wordt gewerkt volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Voor het maken van een oogfoto moet u een afspraak maken.

Afspraak maken
Een afspraak voor het maken van een oogfoto doet u snel en gemakkelijk door hier te klikken. U komt dan op de pagina Oogfoto maken terecht van Medrie, een regio-organisatie van huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Kies op de pagina voor Locatie Heerde, Brinklaan 11. Vervolgens wordt het klantenportaal geopend (dit kan enige tellen duren) en kunt u een afspraak inplannen in de agenda.

Kom niet alleen naar de afspraak!
Voor het maken van een oogfoto worden uw ogen gedruppeld met speciale druppels. Dit moet om scherpe foto’s van uw netvlies te kunnen maken. De druppels vertroebelen uw zicht enigszins waardoor u na het onderzoek niet veilig kunt autorijden of fietsen. Houd hier rekening mee en kom niet alleen naar de afspraak.

Top