Apotheek Heerde en Skeelerclub Oost Veluwe continueren samenwerking

Skeelerclub Oost Veluwe en Apotheek Heerde zijn het nieuwe jaar goed gestart. Voorzitter Bertus Dokter en apotheker Ruud Timmerman zetten vorige week hun handtekening onder een nieuw sponsorcontract dat de apotheek drie jaar aan de skeelerclub verbindt. Zij continueren daarmee hun samenwerking die in 2013 begon.

Apotheek Heerde sponsort Skeelerclub Oost Veluwe
Op de foto links Ruud Timmerman van Apotheek Heerde en rechts Bertus Dokter van Skeelerclub Oost Veluwe.

Dokter: “We hebben afgesproken dat de apotheek de komende jaren de inhoud van onze EHBO-koffers weer aanvult met pleisters en verbandmiddelen. Daarnaast kunnen komende maand acht leden van de club op kosten van de apotheek een reanimatie- & AED training volgen bij EHBO-vereniging Heerde.”

Apotheker Timmerman: “We sponsoren al jaren de verbandtrommels van een groot aantal verenigingen en stichtingen in Heerde, Veessen en Vorchten. Aan ons sponsorpakket hebben we vorig jaar reanimatie- & AED trainingen toegevoegd. Met als achterliggend idee dat er zo meer mensen komen die kunnen reanimeren en die weten hoe een AED werkt. Op deze manier willen we als apotheek bijdragen aan het veiliger maken van onze mooie omgeving. Bij een hartstilstand zijn de eerste zes minuten immers cruciaal. Als iemand binnen die tijd gereanimeerd wordt, al dan niet met behulp van een AED, is de overlevingskans het grootst. Vandaar deze toevoeging aan onze sponsoring.”

Dokter is blij met de nieuwe sponsorafspraken. “Het is en blijft belangrijk dat je als vereniging dit soort zaken goed geregeld hebt. Ook gezien onze plannen voor 2022. Als de coronamaatregelen het toelaten, wordt van 6 tot en met 8 mei op onze prachtige skate- en skeeler accommodatie in Heerde gestreden om de Holland Cup. In deze wedstrijd die onderdeel is van de Europacup Inlineskaten, nemen inlineskaters uit de hele wereld het tegen elkaar op.” Kijk voor meer informatie over skeelerclub Oost Veluwe op www.skeelerhuus.nl.

Top