Apotheek sponsort verbandtrommel De Heerd

De inhoud van de verbandtrommel van het dorpshuis in Heerde wordt ook de komende jaren gesponsord door de plaatselijke apotheek. Beheerder Henk Roke en apotheek-eigenaar Ruud Timmerman plaatsten onlangs hun handtekening onder een nieuw sponsorcontract dat beide organisaties tot 2025 aan elkaar verbindt.

v.l.n.r. Ruud Timmerman en Henk Roke
v.l.n.r. Ruud Timmerman en Henk Roke

Voor apotheker Timmerman is het steunen van het dorpshuis bijna vanzelfsprekend. “Als Apotheek Heerde staan we midden in de samenleving en zijn we betrokken bij het wel en wee van onze cliënten. Daarom doneren we jaarlijks kwalitatief goede verbandmiddelen en pleisters aan een groot aantal verenigingen in Heerde, Veessen en Vorchten. De Heerd hoort daar gewoon bij. Het biedt gastvrij onderdak aan het Heerder verenigingsleven en het huisvest naast enkele basisscholen, een BSO, de bibliotheek en het Cultuurplein. Het is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Heerde en omstreken.” 

Roke is blij met de steun van de apotheek. “De veiligheid van onze bezoekers staat bij ons voorop. Een goed gevulde verbandtrommel die periodiek wordt nagekeken en aangevuld, is een vereiste. In noodgevallen wil je niet misgrijpen of constateren dat materialen over datum zijn. Wij hebben dat hiermee goed geregeld.”

Top