Apotheek Heerde verlengt sponsorcontract met vv Heerde

Voetbalvereniging Heerde en Apotheek Heerde verlengen hun onderlinge samenwerking met drie jaar, tot en met 2025. Een van de afspraken is dat de apotheek gedurende de contractperiode, de inhoud van de verbandtrommels van de club jaarlijks tot een afgesproken bedrag aanvult met pleisters, gaasjes en verbandmaterialen. 

V.l.n.r. Jan van Essen, Bert Rozendal en apotheker Ruud Timmerman.
V.l.n.r. Jan van Essen, Bert Rozendal en apotheker Ruud Timmerman.

Een andere afspraak is dat acht leden van vv Heerde op kosten van de apotheek een reanimatie- & AED training volgen bij EHBO-vereniging Heerde, waar de apotheek hoofdsponsor van is. Apotheker Ruud Timmerman: “Het idee achter de reanimatie- & AED training is dat meer mensen ervaring krijgen en vertrouwd raken met reanimeren en het bedienen van een AED. Bij een hartstilstand zijn de eerste zes minuten cruciaal. Als iemand binnen die tijd gereanimeerd wordt, is de overlevingskans het grootst. Door deze training aan te bieden aan de verenigingen die wij sponsoren, proberen we Heerde en omgeving een stukje veiliger te maken. Daarbij is vv Heerde een club met een rijke historie en al meer dan honderd jaar een begrip in Heerde en omgeving. Jong en oud voetbalt hier met veel plezier mede dankzij een grote groep trouwe en betrokken vrijwilligers. Zo’n vereniging ondersteun ik als plaatselijke apotheker graag.”

Bert Rozendal en Jan van Essen, beiden lid van de sponsorcommissie van vv Heerde, zijn blij met de sponsoring. Rozendal: “Gezondheid en veiligheid zijn belangrijke aandachtspunten bij vv Heerde. Dankzij de apotheek beschikken we al jaren over een door NOC*NSF goedgekeurde verbandkoffer, die periodiek nagekeken en aangevuld wordt met kwalitatief hoogwaardige producten.” Van Essen: “In geval van nood wil je niet misgrijpen of erachter komen dat producten over de datum zijn!”

Top