Op zoek naar een onderwerp voor een coole spreekbeurt?

Denk dan eens aan Apotheek Heerde! Wij hebben namelijk wat nieuws, speciaal voor leerlingen van de midden- en bovenbouw van de basisschool: een spreekbeurtmap met leuke foto’s en weetjes over Apotheek Heerde. De map is te leen door iedereen die een spreekbeurt wil houden over de apotheek.

Spreekbeurt map Apotheek Heerde

Met informatie over medicijnen en geneeskrachtige planten waar de eerste medicijnen duizenden jaren geleden van werden gemaakt. Hoe het beroep van apotheker is ontstaan, en wat allemaal in de apotheek gedaan wordt voordat patiënten hun medicijnen meekrijgen naar huis. Waarom apothekersassistentes medicijnen altijd dubbel controleren. En waarom oude medicijnen en medicijnrestanten slecht zijn voor het milieu en ingeleverd moeten worden bij een apotheek of een milieubrengstation. Ook het werken in een apotheek komt voorbij. Kortom superleuke en interessante informatie om een toffe spreekbeurt over te houden.

De spreekbeurtmap is af te halen aan de balie in de apotheek en kan na de spreekbeurt worden teruggebracht. En heb je een spreekbeurt gegeven? Stuur een foto en laat ons weten hoe het is gegaan. Dan ontvang jij twee kaartjes voor het Berghuizerbad in Wapenveld én een interessante rondleiding door Service Apotheek Heerde, samen met vijf vriendjes of vriendinnetjes.

Foto: © Can Stock Photo / dolgachov

Top