Cursus Beter slapen bij Muevo Cesartherapie & Stressmanagement

Iedereen  slaapt weleens minder goed. Het wordt vervelend als je vaak niet goed kan inslapen of kan doorslapen.  Speciaal voor mensen met problemen met inslapen en/of doorslapen is de methode Sounder Sleep ontwikkeld.  De cursus Beter Slapen is gebaseerd op deze methode.

Tijdens de cursus leert u unieke oefeningen waarmee u het inslapen kunt bevorderen en een diepere, meer rustgevende slaap krijgt. De specifieke bewegingen zijn eenvoudig aan te leren en zorgen ervoor dat zowel het lichaam als de hersenen tot rust komen. Naast de oefeningen wordt er ook informatie gegeven over het slapen. Ook zonder slaapproblemen kunt u deze cursus volgen, gewoon omdat het fijne oefeningen zijn om dieper te leren ontspannen en minder ‘in je hoofd te zitten’. 

De cursus wordt vanaf donderdagavond 18 januari van 20.00 uur tot 21.00 uur bij Muevo Cesartherapie & Stressmanagement in Heerde gegeven. Deze basiscursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur en wordt gegeven door Margreet Tombrock. Ook start er een cursus op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur vanaf 13 februari. 

Voor informatie en opgave kunt u bellen met Muevo Cesartherapie & Stressmanagement, telefoonnummer (0578) 69 51 16 of ons mailen. Of bekijk onze website www.muevo.nu.

Naast de cursus Beter Slapen kunt u ook individueel terecht bij ons voor slaapoefentherapie bij Mieke Poppema. 

Top