Nieuw sponsorcontract voor Scouting Buys Ballot

Heerde en omgeving een stukje veiliger maken. Met deze achterliggende gedachte sponsort apotheker Ruud Timmerman van Apotheek Heerde al ruim elf jaar de verbandtrommels van een groot aantal verenigingen in Heerde, Veessen en Vorchten. Onlangs werd het contract met Scouting Buys Ballot voor de vierde keer verlengd.

Op de foto links Tom Geertjes en rechts Ruud Timmerman.

Tom Geertjes, binnen Buys Ballot de ARBO- en veiligheidscoördinator, is blij met de voortzetting. “Het betekent dat onze verbandkoffer met relatief weinig moeite up to date blijft en periodiek wordt voorzien van kwalitatief hoogwaardige verbandmiddelen. Een handige checklijst die we bij de verbandkoffer kregen, helpt ons daarbij. En ook mooi, in het najaar kunnen, net als bij de vorige contractverlenging, enkele leden een reanimatie- & AED training volgen bij EHBO-vereniging Heerde.”

Ruud Timmerman: “Bij een hartstilstand zijn de eerste zes minuten cruciaal. De overlevingskans is het grootst als iemand binnen die tijd reanimeert en een AED aansluit. Als apotheek streven we ernaar om het aantal mensen in Heerde en omgeving die dat kunnen, uit te breiden. Vandaar dat we in 2021 reanimatie- & AED trainingen aan ons sponsoraanbod hebben toegevoegd. Bijna alle verenigingen maken er gebruik van. De trainingen worden gegeven door EHBO-vereniging Heerde, een prachtige club waar wij hoofdsponsor van zijn.”

Scouting Buys Ballot is een scoutingvereniging in Heerde. Als gevolg van een fusie tussen twee groepen in Heerde en Epe biedt zij al meer dan 40 jaar elke zaterdag leuke activiteiten voor jeugd en jongeren uit beide gemeenten en omstreken. Als onderdeel van Scouting Nederland richt de Buys Ballot zich op grenzen verleggen, ontdekken en ontwikkelen, volgens het principe ‘leren door te doen’. Meer informatie over Scouting Buys Ballot is te vinden op www.scoutingbuysballot.nl.

Top