SeniorWeb Heerde start spreekuur in het gezondheidscentrum

Het contact met een zorgverlener verloopt steeds vaker via een app op een smartphone of tablet. Of via een beveiligde omgeving op het internet. Hoewel het niet moeilijk is, is het vaak wel even wennen. Om u op weg te helpen, houden vrijwilligers van SeniorWeb Heerde met ingang van 10 september elke dinsdagochtend vanaf 9.30 uur spreekuur in Gezondheidscentrum Heerde, in de wachtruimte van de apotheek.

Spreekuur SeniorWeb in Gezondheidscentrum Heerde


Tijdens uw afspraak laten vrijwilligers van SeniorWeb Heerde u op uw eigen mobiel, tablet of laptop zien hoe bijvoorbeeld MijnGezondheid.net, MijnIsala en de Service Apotheek-app werken. En welke betrouwbare websites u kunt raadplegen voor uw gezondheidsvragen zoals thuisarts.nl en apotheek.nl. Voor het bespreken van eventuele vertrouwelijke zaken wordt gebruik gemaakt van de spreekkamer van de apotheek.

Deelnemen aan het spreekuur is gratis. Wel moet u vooraf een afspraak maken. Dat voorkomt onnodig wachten. Een afspraak maakt u door een e-mail te sturen naar info@apotheekheerde.nl of info@huisartsenheerde.nl. Zij delen u in en sturen u via e-mail een bevestiging. Daarnaast moet u beschikken over een werkende DigiD waarmee u kunt inloggen op het apparaat dat u meeneemt naar het spreekuur. Heeft u geen DigiD? Ga naar digid.nl/aanvragen en vraag een DigiD aan. Voor hulp bij het aanvragen van een DigiD kunt u elke woensdagmiddag terecht op het inloopspreekuur van Bibliotheek Noord-Veluwe in Dorpshuis de Heerd.

Wilt u meer weten over SeniorWeb Heerde en haar activiteiten? Ga naar www.vhdheerde.nl/projecten/seniorweb. Of neem contact op met Gerrit van Suijdam, telefoonnummer 06 53 82 00 39. Mailen kan natuurlijk ook: seniorwebheerde@gmail.com.

Top