Apotheek Heerde normaal geopend

De apotheek in Heerde is normaal geopend, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag is de apotheek geopend voor spoedgevallen tussen 10.00 en 12.00 uur. Neem de RIVM hygiënemaatregelen in acht als u de apotheek bezoekt. Kom niet als u hoest of koorts heeft. Of als u een loopneus heeft, keelpijn of andere griepachtige symptomen. Neem uw verantwoordelijkheid en voorkom dat u mogelijk anderen besmet.

Maatregelen
Om het voor u en voor ons veilig en werkbaar te houden gelden de volgende maatregelen:

 1. Bezoek de apotheek alleen als uw medicatie bijna op is of als u een recept van een arts heeft gekregen.
 2. U krijgt van ons de normale hoeveelheid medicijnen mee. Wij werken niet mee aan het hamsteren van medicijnen.
 3. Dat geldt ook voor de verkoop van paracetamol. Wij geven maximaal 1 doosje paracetamol (50 stuks) per persoon mee. Zo doen we het eerlijk voor heel Heerde.
 4. Wij verzoeken u om met niet meer dan 7 personen tegelijk in onze wachtruimte te wachten. Houd minstens 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers. Zijn er 7 personen in de wachtruimte aanwezig, loop dan even naar buiten of kom later terug. 
 5. Maakt u gebruik van onze herhaalservice? Dan hoeft u de apotheek niet meer te bezoeken:
  • Als uw e-mailadres bij ons bekend is, leggen wij uw medicijnen in de medicijn-afhaalkluis links naast de hoofdingang van het gezondheidscentrum. U krijgt hiervan een e-mailbericht.
  • Als uw e-mailadres niet bij ons bekend is dan worden de medicijnen gratis bij u thuis bezorgd. Dat geldt ook als de medicijnen of hulpmiddelen niet in de afhaalkluis passen. U hoeft daarvoor geen contact met ons op te nemen.
 6. U kunt in de apotheek alleen pinnen. Om lichamelijk contact zoveel mogelijk te vermijden is contant betalen voorlopig niet meer toegestaan 
 7. Behoort u tot de kwetsbare groep ouderen en maakt u zich zorgen om besmet te raken met corona? Wij bezorgen uw medicatie desgewenst gratis bij u thuis. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u ons bellen of een e-mail sturen.
De medicijn-afhaalkluis in de buitenmuur naast de hoofdingang van het gezondheidscentrum.

Medicijn-afhaalkluis
Haal bij voorkeur uw medicijnen op via onze medicijn-afhaalkluis. Deze bevindt zich in de buitenmuur van de apotheek, links naast de hoofdingang van het gezondheidscentrum. De kluis is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. U kunt uw medicijnen afhalen op een moment dat u dat wilt. Om gebruik te maken van deze 24-uurs afhaalservice hebben wij wel uw e-mailadres nodig. Kijk voor meer informatie op onze website.

Bezorgservice
Ouderen, kwetsbaren en ernstig zieken die niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, kunnen gebruik maken van onze gratis bezorgdienst. Dat geldt ook als u in thuisisolatie zit vanwege een (mogelijke) coronabesmetting.

Soms langere wachttijden
Door de toegenomen werkzaamheden in de apotheek kunnen de wachttijden soms langer zijn dan normaal. Dat geldt ook als u ons belt. Graag uw begrip hiervoor. Als uw vraag geen spoedeisend karakter heeft, kunt u ons ook een e-mail sturen. Vragen over facturen en automatische incasso’s kunt u mailen naar administratie@apotheekheerde.nl. Alle andere vragen kunt u mailen naar info@apotheekheerde.nl.

Top