Innofeet

Innofeet

Contact

Innofeet
Aranka Beldman
Simon Stevinweg 13
8013 NA Zwolle

Telefoon: (088) 031 30 00
E-mail: info@innofeet.nl
Website: www.innofeet.nl

Openingstijden

Elke woensdag en vrijdag in de oneven weken bij Kinderfysiotherapie Fysiotherapeutisch Centrum Heerde op de begane grond (zijingang).

Innofeet - podotherapie

U kunt bij de podotherapeut terecht met al uw voet- (gerelateerde) problemen. Zo worden knie-, heup- en lage rugklachten als gevolg van een verkeerde voetstand behandeld. Maar ook bijvoorbeeld sportblessures, hielspoorklachten en ingegroeide teennagels zijn veel geziene klachten op het spreekuur van de podotherapeut.

Specialismen

Bij Innofeet zijn we onder andere gespecialiseerd in de behandeling van (top)sporters, kinderen, 65+’ers en diabetespatiënten. Ook kunt u bij ons terecht voor veiligheidsschoenen in combinatie met een podotherapeutische inlegzool. Tevens behoort orthopedisch schoeisel tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat onze podotherapeut voor u kan betekenen.

Toegankelijkheid

U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van uw (huis)arts. Podotherapie wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Podotherapie heeft geen gevolgen voor het eigen risico. Innofeet beschikt over meer dan 50 locaties. Kijk op onze website voor een locatie bij u in de buurt.

Bekijk ook eens onze bedrijfsvideo.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.innofeet.nl

Top