Vacature Fit(ness) coach | 10-25 uur per week

Vacature Fit(ness) coach | 10-25 uur per week


Fysiotherapeutisch Centrum Heerde is een fysiotherapiepraktijk & beweegcentrum. Al 25 jaar helpen we mensen met kwalitatieve zorg. Fysio Heerde is een Pluspraktijk. Dit keurmerk staat voor kwalitatief hoogstaande zorg, aanvullende behandelprogramma’s, ruime openingstijden en het voldoen aan alle kwaliteitseisen van het Keurmerk Fysiotherapie. Voor alle specialisaties hebben wij deskundige therapeuten in huis! We zijn een laagdrempelige dorpspraktijk, maar wel van deze tijd. We streven naar persoonlijke aandacht. Kijk voor meer info op www.fysioheerde.nl.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste, sportieve, ondernemende en ambitieuze Fit(ness) Coach met commerciële vaardigheden, die onze klanten in kleine groepen gaat begeleiden. Het leuke aan deze vacature is dat je samen met je collega trainers inspraak hebt in het uitwerken van onze beweegprogramma’s en het opzetten en ontwikkelen hiervan. Je zoekt de verbinding met de fysiotherapeuten en je draagt zorg voor de kwaliteit van begeleiding. We zoeken een flexibele teamspeler met veel energie en een positieve instelling. Een sportspecialist met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij álle klanten even belangrijk zijn. Het is een pré als je in het bezit bent van het certificaat Beweegkuur- instructeur of bent opgeleid als leefstijlcoach.  

Deze competenties zoeken wij:
– Je bent enthousiast 
– Je hebt minimaal MBO Sport & Bewegen niveau 4 afgerond 
– Je gaat geen uitdaging uit de weg
– Je hebt ervaring als Fitness Coach
– Je bent 10-25 uur per week beschikbaar 
– Je bent ondernemend
– Je hebt een winnaarsmentaliteit
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent collegiaal, flexibel en een teamplayer
– Je bent een doorzetter 

Dit mag je van ons verwachten:
– Een super leuk team om in te werken
– Flexibiliteit, vooral wanneer je zelf ook flexibel bent
– Een luxe en sfeervolle werkplek in Heerde
– Ruimte voor ontwikkeling en opleiding  

Ga jij bijdragen aan het succes van Fysiotherapeutisch Centrum Heerde?
Stuur dan je CV en motivatiebrief- of filmpje vóór 1 december naar Fysiotherapeutisch Centrum Heerde t.a.v. Michiel Treffers naar michiel@fysioheerde.nl.

Top